pixel mautic

Deadline - сервіс №1 для журналістів в Україні. Дізнайтесь як ми допомагаємо журналістам і як це працює для експертів чи піарників.

Deadline Блог - сервіс №1 для журналістів України
Главная > Блог > Iнфопривід > Vrk Advertising & Marketing Certificate: програмний меморандум рекламної індустрії

Vrk Advertising & Marketing Certificate: програмний меморандум рекламної індустрії

Iнфопривід

Vrk Advertising & Marketing Certificate: програмний меморандум рекламної індустрії

01.03.2018 8794

Отримання сертифікату означає підтвердження професійної компетентності, відповідність стандартам даної області.

Спiкер

Олександра Сорохан

Про автора:

Кураторка та PR-менеджерка сценарної платформи "Terarrium". Раніше працювала журналісткою 5 каналу, ведучою розважальної культурної програми "Теми дня. Неділя" на ТОВ ТРК ТВА, ведучою новин на телеканалі ТРК "Буковина".Працювала журналісткою у новинній програмі "Теми дня" на телеканалі "ТВА" у місті Чернівці. Слідкую за розвитком піар та SMM в Україні.

Професіоналізм і кваліфікація – за даними ВРК гостра проблема рекламної галузі України. У зв'язку з цим ВРК, мета якої - допомагати розвиватися рекламній індустрії, вводить особливу програму сертифікації. Вона покликана продемонструвати реальний рівень компетентності фахівців, підтвердити їх професіоналізм. Колеги слідкують на розвитком ринку та його професійністю.

Це не повне вирішення проблеми, але точно яскрава її демонстрація. Ні в якому разі даний сертифікат не є альтернативою класичному диплому про освіту. Це лише загальна перевірка кваліфікації фахівця – відповідає він сучасним вимогам галузі чи ні.

Всеукраїнська рекламна коаліція пропонує усім, хто прагне підвищити професійний рівень рекламної індустрії, підписати програмний Меморандум  для отримання Vrk Advertising & Marketing Certificate.

Меморандум можуть підписати всі члени ВРК, а також інші представники-компанії рекламного ринку України.

Терміново шукаємо експертів

Популярне
Останнє
Про Deadline пишуть

Безкоштовні уроки PR поштою?

Про PR та медіа для бізнесу
і окремих фахівців

Вже підписались: 29854

Створюйте цiкавi статтi в медiа Украiни!