pixel mautic

Deadline - сервіс №1 для журналістів в Україні. Дізнайтесь як ми допомагаємо журналістам і як це працює для експертів чи піарників.

Deadline Блог - сервіс №1 для журналістів України
Главная > Блог > Iнфопривід > У ProZorro нова керівниця відділу комунікацій та маркетингу

У ProZorro нова керівниця відділу комунікацій та маркетингу

Iнфопривід

У ProZorro нова керівниця відділу комунікацій та маркетингу

01.11.2019 7717

Від сьогодні на новій посаді у ProZzoro працює журналістка та блогерка Олена Шкарпова. Цю новину вона сьогодні написала на власній Facebook-сторінці.

Спiкер

Анастасія Олексюк

Про автора:

Працювала репортеркою на телеканалі UA:Суспільне, інтерв’юеркою в онлайн-виданні Марічка News, кореспонденткою на сайті Ostroh.info. Учасниця міжнародних та всеукраїнських журналістських і культурних проектів. З 2017 року PR-менеджерка всеукраїнського літературно-перекладацького фестивалю TRANSLATORIUM. З серпня цього року - редакторка Deadline.com.ua.

Олена Шкарпова працювала на посаді Media Director у VoxUkraine до 28 липня цього року. З 29 липня стала директоркою з комунікацій у благодійному фонді «Таблеточки». Але 28 вересня залишила посаду. Крім того, Олена Шкарпова працювала журналісткою Forbes Україна. 

До списку обов’язків PR-директора ProZzoro входить розвиток бренду та робота з репутацією, зовнішні та внутрішні комунікації, проведення іміджевих подій, дослідження ринку та ЦА. Окрім того, керівник відділу відповідає за координацію комунікації з виконавчою владою, бізнесом та громадськими організаціями, робота зі ЗМІ та розвиток SMM-стратегії.

У перший робочий день, у своєму пості Олена зазначила, що шукає SMM-ника на повний робочий день. Йому пропонується вести соціальні мережі компанії та створювати e-mail розсилки. Обов’язковою умовою також є почуття гумору, креативність та базові навички дизайну. Зацікавленим писати на пошту o.shkarpova@prozorro.org 

І одразу моє перше бойове завдання: знайти сммника:) За останній рік я, напевно, тільки тим і займалася, що шукала людей в комунікації та наймала їх. Спочатку у VoxUkraine, потім Таблеточки, тепер у Prozorro.

Нагадаємо, 4 вересня на Facebook-сторінці ProZzoro з’явився пост про пошук нового керівників PR-відділу. Протягом 4-років цю посаду займала журналістка та піарниця Дар’я Черкасина.

Терміново шукаємо експертів

Популярне
Останнє
Про Deadline пишуть

Безкоштовні уроки PR поштою?

Про PR та медіа для бізнесу
і окремих фахівців

Вже підписались: 29854

Створюйте цiкавi статтi в медiа Украiни!