pixel mautic

Deadline - сервіс №1 для журналістів в Україні. Дізнайтесь як ми допомагаємо журналістам і як це працює для експертів чи піарників.

Deadline Блог - сервіс №1 для журналістів України
Главная > Блог > Iнфопривід > На телеканалі навчатимуть дітей сучасній українській

На телеканалі навчатимуть дітей сучасній українській

Iнфопривід

На телеканалі навчатимуть дітей сучасній українській

02.09.2019 7876

Проєкт «Говоримо українською» розпочинається сьогодні на телеканалі «ПлюсПлюс».

Спiкер

Анастасія Олексюк

Про автора:

Працювала репортеркою на телеканалі UA:Суспільне, інтерв’юеркою в онлайн-виданні Марічка News, кореспонденткою на сайті Ostroh.info. Учасниця міжнародних та всеукраїнських журналістських і культурних проектів. З 2017 року PR-менеджерка всеукраїнського літературно-перекладацького фестивалю TRANSLATORIUM. З серпня цього року - редакторка Deadline.com.ua.

Проєкт «Говоримо українською» навчатиме дітей говорити сучасною українською мовою без помилок. Про це повідомляє видання MediaSapiens із посиланням на продюсера телеканалу «ПлюсПлюс». 

В мультсеріалі герої рятуватимуться від халеп за допомогою знання української мови. В сюжеті обігруватимуться буденні ситуації в яких потрібно пояснити правильність вживання того чи іншого слова. За словами авторів, це навчатиме молодих глядачів правильної вимови та допоможе ідентифікувати національну належність.

Поради для мультфільму створені на основі книги «100 експрес-уроків української мови», яку написав філолог та телеведучий Олександр Авраменко. За словами автора, із дітьми потрібно говорити зрозумілою мовою, якою діти та батьки спілкуються щоденно.

Короткотривалі анімовані мультфільми підійдуть на дітей молодшого шкільного віку. Автори проєкту - телеканал «ПлюсПлюс» співпрацювали із Міністерством освіти та науки України. Відтак, мультсеріал рекомендований для перегляду в середніх навчальних закладах.

Прем’єра відбудеться сьогодні о 19.00 на телеканалі «ПлюсПлюс». Переглянути серії можна на онлайн-платформах телеканалу. 

Терміново шукаємо експертів

Популярне
Останнє
Про Deadline пишуть

Безкоштовні уроки PR поштою?

Про PR та медіа для бізнесу
і окремих фахівців

Вже підписались: 29854

Створюйте цiкавi статтi в медiа Украiни!