pixel mautic

Deadline - сервіс №1 для журналістів в Україні. Дізнайтесь як ми допомагаємо журналістам і як це працює для експертів чи піарників.

Deadline Блог - сервіс №1 для журналістів України
Главная > Блог > Iнфопривід > Міжнародний ярмарок грантів, кредитів та інвестицій відбудеться у Києві в квітні

Міжнародний ярмарок грантів, кредитів та інвестицій відбудеться у Києві в квітні

Iнфопривід

Міжнародний ярмарок грантів, кредитів та інвестицій відбудеться у Києві в квітні

28.02.2019 7862

16 квітня 2019 року відбудеться Міжнародний ярмарок грантів, кредитів та інвестицій. Це спеціалізований ярмарок де можна отримати інформацію про фінансування бізнесу та проектів, а також більш зрозумілих і простих механізмів отримання коштів.

Спiкер

Карина Крупенченкова

Про автора:

Член НСЖУ, член Международной федерации журналистов, PR-менеджер со стажем более 10 лет, из них не менее 4 лет в журналистике. Автор статей о криптовалютах и блокчейне, корреспондент MMR, Журналист Украины, в 2014-2015 главред журнала о медицине. В 2013 году вывела в призеры газету фонда Ахметова в ранг “Лучшее корпоративное медиа Украины”. Знаю много о работе редакций и медиа в Украине. 2017-2019 редактор Deadline. Пожалуйста, не стесняйтесь ко мне обратиться.

16 квітня 2019 року відбудеться Міжнародний ярмарок грантів, кредитів та інвестицій. Це спеціалізований ярмарок де можна отримати інформацію  про фінансування бізнесу та проектів, а також більш зрозумілих і простих механізмів отримання коштів.

На цьому заході під одним дахом зберуться понад 250 представників бізнесу, міжнародних та національних грантових програм, інвестори та венчурні фонди, національні державні фонди підтримки підприємництва, банки та кредитні установи.

На ярмарку грантів, кредитів та інвестицій будуть присутні спікери з різних фондів, установ та організацій які надають фінансову підтримку підприємцям різного рівня. Серед спікерів представники з: Horizon 2020, Програма Креативна Європа, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа та багато інших.

Міжнародний ярмарок грантів, кредитів та інвестицій це:

  • Спікери від українських та європейських організацій;
  • Унікальна можливість зустріти представників грантодавців та програм фінансової підтримки;
  • Особисті знайомства з представниками фондів, грантодавців та інвесторів;
  • Досвід від підприємств, які вже отримували гранти, залучали інвестиції, збирали кошти на платформах колективного фінансування;
  • Ефективний нетворкінг з власниками бізнесу;
  • Можливість знайти партнерів по бізнесу.

Міжнародний ярмарок грантів, кредитів та інвестицій буде корисний для всіх підприємців, які шукають інвестиційні можливості для розвитку своїх проектів:

  • підприємствам, які планують впроваджувати інновації;
  • аграрним та виробничим підприємствам;
  • підприємцям, що працюють в IT сфері;
  • консалтинговим та фінансовим компаніям;
  • підприємствам, що впроваджують енергоефективні рішення;
  • малому та середньому бізнесу.

Офіційний сайт події: bizforum.org.ua. А до квітня подивіться відкриті запити на ресурсі, щоб отримати декілька безкоштовних статей зі ЗМІ.

Терміново шукаємо експертів

Популярне
Останнє
Про Deadline пишуть

Безкоштовні уроки PR поштою?

Про PR та медіа для бізнесу
і окремих фахівців

Вже підписались: 29854

Створюйте цiкавi статтi в медiа Украiни!