pixel mautic

Deadline - сервіс №1 для журналістів в Україні. Дізнайтесь як ми допомагаємо журналістам і як це працює для експертів чи піарників.

Deadline Блог - сервіс №1 для журналістів України
Главная > Блог > Iнфопривід > До 31 жовтня триває набір на конференцію з медіаграмотності

До 31 жовтня триває набір на конференцію з медіаграмотності

Iнфопривід

До 31 жовтня триває набір на конференцію з медіаграмотності

24.10.2019 7663

Експерти у сфері медіа обмінюватимуться досвідом про те, як уникати фейків та маніпуляцій серед всеукраїнських ЗМІ.

Спiкер

Анастасія Олексюк

Про автора:

Працювала репортеркою на телеканалі UA:Суспільне, інтерв’юеркою в онлайн-виданні Марічка News, кореспонденткою на сайті Ostroh.info. Учасниця міжнародних та всеукраїнських журналістських і культурних проектів. З 2017 року PR-менеджерка всеукраїнського літературно-перекладацького фестивалю TRANSLATORIUM. З серпня цього року - редакторка Deadline.com.ua.

На одноденну конференцію «Як уникати поширення фейків та не піддаватись маніпуляціям» запрошують видавців, редакторів та експертів зі всієї країни, зазначено у повідомленні ГО «Інститут розвитку регіональної преси».

Під час дискусії, що відбуватиметься у межах проекту, представники регіональних медіа, фактчекінгових проектів та міжнародних громадських організацій обговорюватимуть найгучніші випадки фейків та маніпуляцій. Крім того, учасників запрошують взяти участь у майстер-класі, де на практиці навчатимуть виявляти та перевіряти фейки.

У повідомлені зазначено, що метою цього заходу є створення майданчику для професійної дискусії між різними представниками. Організатори додають, що хочуть навчити представників регіональної преси працювати з інструментами для виявлення фейків та сформувати способи взаємодопомоги медіа, фактечекінговими програмами та ГО.

Участь у конференції безкоштовна за умови персонального запрошення. Його можна отримати заповнивши Заявку до 31 жовтня.

Захід вібдуватиметься 8 листопада у Києві. 

Учасникам з інших міст організатори пропонують компенсацію витрат на проїзд (потяг або автобус) та оплата проживання в готелі. Конференція відбувається за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини в рамках проєкту «Re:start демократичний дискурс 2» у партнерстві з ECPMF та Інститут розвитку регіональної преси.

Терміново шукаємо експертів

Популярне
Останнє
Про Deadline пишуть

Безкоштовні уроки PR поштою?

Про PR та медіа для бізнесу
і окремих фахівців

Вже підписались: 29854

Створюйте цiкавi статтi в медiа Украiни!