12:35 2019.08.16

«Мегалот»: У Дніпрі виграно Мегаприз розміром у понад 1 мільйон

В Україні з’явився новий лотерейний мільйонер

14 серпня 2019 року за результатами розіграшу тиражу №1874 державної лотереї «Мегалот» стало відомо про виграш одного з головних призів - Мегапризу - і появу нового лотерейного мільйонера. Ним виявився щасливчик, якій зміг правильно передбачити номери 6 кульок з 42-х. Розмір його виграшу склав 1 010 000 гривень.

Наразі відомо, що виграшна ставка була зроблена 12 серпня о 10:44 у місті Дніпро на точці продажу лотерей, що розташована за адресою: вул. Європейська, 9 А. На свою гру переможець витратив 25 гривень, хоча мінімальна вартість однієї ставки у «Мегалот» складає всього 5 гривень. Варто зазначити, що новоспечений мільйонер знаходився всього в одному кроці від статусу «мультимільйонер», якому пощастило б зірвати Мега Джекпот розміром 12 650 000 гривень. Для цього він мав би вгадати додаткову кульку – Мегакульку – яка збільшує виграші.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та запрошує його долучитись до елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», завітати до Києва та взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб, на яких очікуватиме ціла низка незабутніх розваг і вражень.

Нагадаємо, що цією можливістю вже встигли скористатись чимало мільйонерів. Серед них – одна з переможниць лотереї «Мегалот», Ірина Возна, яка 23-24 грудня 2017 року на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» завітала до столиці зі Львова разом зі своєю донькою Наталею. Приз пані Ірини склав 5 500 000 гривень, які були виграні у тиражі №1687 від 28 жовтня 2017 року.

Також нагадаємо, що у 2018 році саме у лотереї «Мегалот» був виграний найбільший лотерейний джекпот за всю історію України розміром у 17 750 000 гривень. Трапилося це у суботньому тиражі №1749 від 2 червня 2018 року, а переможцем став гравець, який 31-го травня зробив ставку на точці продажу лотерейних білетів у магазині «Канцтовари», що знаходиться у смт Катеринопіль (Черкаська область) на вул. Соборна, 24.

Довідка:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».

З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).

У червні 2013 року «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації, який свідчить про те, що лотерейний оператор привів усі свої бізнес-процеси у відповідність до європейських стандартів, які захищають інтереси гравців у лотереї. Наприкінці травня 2016 року компанія отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL удруге, а у травні 2019 року - утретє.

28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA). Того ж року компанія отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» найвищого, 4-го, рівня від WLA. У травні 2019 року компанія «М.С.Л.» отримала цей сертифікат удруге.

Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.

З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію Універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.

9 жовтня 2016 року Національний Реєстр Рекордів України (НРРУ) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що  найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».

7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

У березні 2018 року державна спортивна лотерея ТОТО «Спортліга», що входить до портфелю «М.С.Л.», стала титульним спонсором дитячої футбольної команди (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ).

У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» став партнером Центру «Розвиток КСВ» у проведенні всеукраїнського репрезентативного дослідження щодо поширеності практик корпоративної соціальної відповідальності.

Державна лотерея «Мегалот» від оператора державних лотерей «М.С.Л.» стала генеральним партнером і спонсором Першого міжнародного форуму Східної та Центральної Європи Via Carpatia, що відбувся 23-30 червня 2018 року в селі Криворівня (Івано-Франківська область) і став знаковою культурною та суспільною подією країни.

На початку вересня 2018 року компанія «М.С.Л.», яка має понад 5 000 пунктів розповсюдження лотерей в усіх підконтрольних регіонах нашої країни, приєдналася до Асоціації рітейлерів України (RAU).

У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» переміг у Національному конкурсі кейсів з корпоративної соціальної відповідальності у номінації «Кращий корпоративний внесок у Ціль сталого розвитку №3: забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю населення всіх вікових категорій».

18 червня 2019 року Національний Реєстр Рекордів України (НРРУ) зафіксував перемогу «М.С.Л.» у номінації «Єдиний український оператор державних лотерей, який протягом 6 років тричі підтвердив відповідність своїх процесів стандартам Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (EL) і двічі - стандартам Світової лотерейної асоціації (WLA)».

Контактна інформація:

Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А