09:42 2018.11.30

АНОНС: УКРОП оголосить кандидата на пост Президента України від політсили на з’їзді партії в Києві

Шановні журналісти!

П’ятого грудня у Києві в Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15, 1-й павільйон) відбудеться XVI з'їзд «Українського об'єднання патріотів – УКРОП».

Одне з головних питань заходу – оголошення результатів президентських праймеріз УКРОПу, офіційне представлення переможця внутрішньопартійних виборів і кандидата у президенти України від партії та його програми розвитку держави.

Реєстрація розпочнеться о 12:00.

Початок урочистої частини о 13:00.

За підсумками з’їзду відбудеться прес-брифінг.

Попередня акредитація є обов’язковою й триватиме до 17:00 четвертого грудня. Просимо мати при собі редакційне посвідчення.

Контакти для акредитації: +38 (067) 650 84 84, press@ukrop.party

Довідка: внутрішньопартійні праймеріз – тип голосування, який передбачає обрання одного кандидата від політичної партії. Процедуру внутрішньопартійних праймеріз використовують у низці розвинених демократичних країн світу, зокрема у США, Ізраїлі, Великій Британії, Іспанії, а віднедавна – в Італії та Франції.

УКРОП перший з-поміж політичних сил України провів президентські праймеріз. Внутрішньопартійні перегони стартували ще на початку березня цього року, а фінальна частина розпочалася 28 вересня в Луцьку і завершилася 18 листопада у Києві. Таким чином, претенденти презентували свої програми в усіх областях України, де однопартійці обрали свого фаворита.