22:29 2020.02.04

Представники запрошуються до участі в органічному медіа-бранчі BioFach-2020

10 лютого.
Напередодні найбільшої міжнародної виставки органічних харчових продуктів BioFach-2020 запрошуємо ЗМІ взяти участь в ОРГАНІЧНОМУ МЕДІА-БРАНЧ та отримати актуальну інформацію про стан органічного ринку та очікування від участі України в BioFach-2020.

В рамках ОРГАНІЧНОГО МЕДІА-БРАНЧУ ми презентуємо:

• Результати дослідження органічного ринку в Україні за 2016-2019 роки
  • Очікування від участі України в BioFach-2020: погляд Мінекономіки та компаній-учасників виставки
  • Інформацію про подальшу підтримку органічного ринку України через нову швейцарсько-українську програму “Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України”
  • Перспективи розвитку органічного сектору в 2020 році

Учасники:

• Тарас Качка – заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України – Торговий представник України (очікується підтвердження)
  • Віктор Шуткевич – заступник директора Швейцарського бюро співробітництва Посольства Швейцарії в Україні
  • Катерина Шор – менеджер проектів Інформаційного центру «Зелене досьє»
  • Сергій Галашевський – директор органу сертифікації «Органік Стандарт»
  • Наталія Прокопчук – координатор органічного компоненту швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується FiBL у партнерстві із SAFOSO AG

Попередня акредитація обов’язкова! До 7 лютого надішліть, будь ласка, запит на акредитацію, вказавши повну контактну інформацію ЗМІ та представника, який акредитується, на адресу organicinfoukraine@gmail.com.

Точна адреса проведення заходу буде надіслана лише акредитованим представникам ЗМІ!

Довідково:

Дослідження органічного ринку 2016-2019 р. – це перше комплексне дослідження органічного ринку з 2005 року, що включає історію розвитку та становлення органічного сектору в Україні, інформацію про внутрішній ринок органічної продукції та експортну діяльність.

Дослідження проводилось протягом 2019 року в рамках проєкту «Дослідження органічного ринку та підтримка політичного розвитку», що впроваджується Інформаційним центром «Зелене досьє» у партнерстві з органом сертифікації «Органік Стандарт» та із залученням експертів Дослідного інституту органічного сільського господарства (FiBL) за фінансової підтримки Швейцарської Конфедерації.

Для контактів та уточнення інформації щодо заходу звертайтесь до Катерини Шор – kateryna.shor@gmail.com, +380 67 440 5937.

Тамара Малькова

verified_user Міжнародна благодійна організація "Інформаційний центр"Зелене досьє" , Київ