11:23 2019.10.09

Анонс: У Києві відбудеться шостий Healthcare Creative Forum 2019

Шановні колеги!

Київ, 14 листопада, в Public Space "Klitschko” відбудеться найочікуваніша креативна подія для українського фармацевтичного ринку - Healthcare Creative Forum.
Детальну інформацію ви знайдете у вкладенні (анонс та зображення).
Зображення великого розміру та анонс — за посиланням http://bit.ly/2pZOVWv

З усіх питань прошу звертатись до мене: 050 769 63 24, Анастасія.

Приєднуйтесь до нас:
hcf.com.ua

Гарного дня!

___________________________________________

В Киеве пройдет шестой Healthcare Creative Forum 2019 – креативный check up для лидеров маркетинга в сфере здравоохранения

14 ноября в Public Space "Klitschkoпройдет самое ожидаемое креативное событие для украинского фармацевтического рынка - Healthcare Creative Forum.

Это возможность для менеджеров и маркетологов фармкомпаний не только узнать о мировых трендах и новых инструментах в продвижении брендов, но и сразу имплементировать полученные знания и свежие идеи во время практической части, что позволит буквально «проверить креатив» на себе.

Ведь именно под слоганом «Креатив проверено» в этом году пройдет Healthcare Creative Forum.

В программе форума выступят такие эксперты и спикеры, как: Dr Tim Ringrose – CEO Cognitant Group (Оксфорд), Андрей Длигач – футуролог, основатель и CEO Advanter Group, член совета директоров SingularityU Kyiv, Светлана Степаненко – CEO TWIGA Ukraine и Елена Самойленко – Managing Director MedInform Ukraine by TWIGA Ukraine и другие.

С полной программой мероприятия можно ознакомиться по ссылке

Healthcare Creative Forum 2019 пройдет 14 ноября в Public Space "Klitschko”, по адресу: ул. Большая Васильковская 55.

Детали на сайте и Facebook

Покупайте билеты и присоединяйтесь к команде лидеров фарм рынка на самом ярком мероприятии в Украине в healthcare коммуникациях. Не упустите возможность испытать креатив на прочность!

Организатор мероприятия – агентство №1 в healthcare маркетинге – Medinform Ukraine by TWIGA Ukraine.

__________________________________________________________________________

UA

У Києві відбудеться шостий Healthcare Creative Forum 2019 - креативний check up для лідерів маркетингу в сфері охорони здоров'я

14 листопада в Public Space "Klitschko” відбудеться найочікуваніша креативна подія для українського фармацевтичного ринку - Healthcare Creative Forum.

Це можливість для менеджерів і маркетологів фармкомпаній не тільки дізнатися про світові тренди та нові інструменти в просуванні брендів, але відразу імплементувати отримані знання і свіжі ідеї під час практичної частини, що дозволить буквально «перевірити креатив» на собі.

Адже саме під слоганом «Креатив перевірено» в цьому році пройде Healthcare Creative Forum.

У програмі форуму виступлять такі експерти і спікери, як: Dr Tim Ringrose - CEO Cognitant Group (Оксфорд), Андрій Длігач - футуролог, засновник і CEO Advanter Group, член ради директорів SingularityU Kyiv, Світлана Степаненко – CEO TWIGA Ukraine та Олена Самойленко – Managing Director MedInform Ukraine by TWIGA Ukraine та інші.

З повною програмою заходу можна ознайомитися за посиланням

Healthcare Creative Forum 2019 відбудеться 14 листопада в Public Space "Klitschko", за адресою: вул. Велика Васильківська 55.

Деталі на сайті та Facebook

Купуйте квитки та приєднуйтесь до команди лідерів фармринку на найяскравішому заході України в healthcare комунікаціях. Не пропустіть можливість випробувати креатив на міцність!

Організатор заходу - агентство №1 в healthcare маркетингу - Medinform Ukraine by TWIGA Group Ukraine.