11:35 2019.10.02

Авторський проєкт Єгора Шишенка - інтенсив «Підготовка інвестиційного проєкту та робота з інвестором чи партнером»

24-25-26 жовтня 2019 у Київській торгово-промисловій палаті проходитиме навчальний курс-інтенсив «Підготовка інвестиційного проекту та робота з інвестором чи партнером», що є авторським проектом Єгора Шишенка - СЕО консалтингової компанії "Якість Гарантовано". Всі участники отримають сертифікат про проходження курсу "Підготовка інвестиційного проекту та комунікація з інвестором/партнером". Сертифікат автоматично надаватиме довічну знижку (20%) на всі майбутні курси та заходи компанії (включаючи щорічний "Міжнародний ярмарок грантів та інвестицій").
Основна мета курсу - підвищити навички ініціаторів вітчизняних інвестиційних проектів у напрямку підготовки та презентації проектів, а також у веденні перемовин з потенційними інвесторами та партнерами.
Курс необхідний для СЕО, керівників проектів, фінансових директорів, керівників та менеджерів інвестиційних напрямків компаній та стартапів, PR-спеціалістів, державних та корпоративних службовців залучених до роботи з зовнішніми партнерами.

Егор Шишенок

Консалтинговая компания Якість Гарантовано, Київ