17:38 2019.08.21

Атлас державної допомоги в Україні у І півріччі 2019 році

Документ розроблений Керівником напрямку з питань державної допомоги компанії ADS Legal Group, Євгеном Дудником, на базі інформації та даних, отриманих за результатами аналізу і узагальнення прийнятих та оприлюднених АМКУ рішень.

Мета підготовки цього атласу – висвітлення реальної картини дотримання органами місцевого самоврядування в Україні вимог Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання» у І півріччі 2019 року та візуалізація зазначеної інформації.

Цей документ може бути корисним, зокрема, Антимонопольному комітету України (АМКУ), надавачам державної допомоги суб’єктам господарювання, отримувачам державної допомоги, органам Державної аудиторської служби України, органам Державної казначейської служби України, неурядовим організаціям та об’єднанням, громадським діячам.

Головна ідея документу – узагальнення та викладення у зручний спосіб інформації про:

• кількість прийнятих АМКУ рішень щодо державної допомоги;
  • обсяги державної підтримки, визнаної такою, що не є державною допомогою суб’єктам господарювання;
  • обсяги державної підтримки, визнаної такою, що є державною допомогою суб’єктам господарювання;
  • обсяги державної допомоги суб’єктам господарювання, визнаної незаконною.

Ознайомитись з документом можна за посиланням: