17:28 2019.08.21

В «Хюндай Мотор Україна» назвали найкращого технічного спеціаліста року

14-15 серпня 2019 року відбувся фінальний етап Національної Олімпіади Професійної майстерності технічних фахівців (механіків) дилерської мережі ТОВ «Хюндай Мотор Україна», в якому взяли участь 8 кращих співробітників офіційних дилерських центрів Hyundai. Переможцем Олімпіади став фахівець дилерського центру «Завод ім. Фрунзе» (м. Харків) Олег Таран. Він представить Україну на 13-й Міжнародній Олімпіаді Професійної майстерності технічних спеціалістів Hyundai в Південній Кореї у 2019 році.

В «Хюндай Мотор Україна» назвали найкращого технічного спеціаліста року

У першому етапі Олімпіади, який відбувся 2 серпня в форматі онлайн-тестування, взяли участь 30 фахівців дилерських центрів Hyundai. В результаті тестування до фінального етапу Олімпіади вийшли вісім найдосвідченіших технічних спеціалістів.

У фіналі, який проходив 14-15 серпня на базі тренінг-центру Hyundai в Києві, претенденти на перемогу виконували контрольні завдання на автомобілях і компонентах, демонструючи свої професійні знання й вміння. Їх навички оцінювали незалежні експерти.

Переможцем Олімпіади, набравши максимальну кількість балів, став фахівець дилерського центру «Завод ім. Фрунзе» (м. Харків) Олег Таран. Він представить Україну на 13-й Міжнародній Олімпіаді Професійної майстерності технічних фахівців Hyundai в Південній Кореї у 2019 році. Примітно, що минулорічним переможцем українського етапу Олімпіади теж став харків'янин  - представник дилерського центру «Автотрейдінг Харків» Олексій Хлопко.

Друге місце вже другий рік поспіль займає Сергій Качуринський, технічний фахівець дилерського центру «Хюндай Мотор Поділля» (м. Хмельницький). А третім призером Олімпіади став співробітник дилерського центру «Паритет» (м. Київ) Олексій Леонов.

«Участь в Олімпіадах професійної майстерності для фахівців дилерських центрів Hyundai - це чудова нагода перевірити свої знання і вміння, перейняти нові навички у колег і поділитися з ними своїми напрацюваннями. Ми раді, що наші технічні спеціалісти в черговий раз показали високий рівень професіоналізму, а переможцю Олімпіади, Олегу Тарану, бажаємо гідно представити Україну на міжнародних змаганнях в Південній Кореї», - сказав Сергій Топорков, директор з сервісу «Хюндай Мотор Україна».

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Олександр Гильов

ТОВ "Хюндай Мотор Україна", Київ