15:46 2019.06.27

Конференція для суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності - FinCamp Odessa «Фінанси для ЗЕД – відкриваємо вікно можливостей»

5 липня в Одесі відбудеться перша в Україні конференція FinCamp Odessa «Фінанси для ЗЕД – відкриваємо вікно можливостей», присвячена фінансовим стратегіям для міжнародної торгівлі

Під час форуму учасники обговорюватимуть макроекономічні тренди, стратегії виходу на міжнародні ринки та розвитку імпорту в Україну, питання лібералізації іноземного капіталу та валютного регулювання, актуальні фінансові інструменти для суб’єктів ЗЕД, роль фінансового департаменту у розвитку міжнародної торгівлі, а також окремі аспекти управління фінансовими та нефінансовими ризиками в процесі здійснення експортно-імпортних операцій.

В рамках форуму виступатимуть президент KTD Group (Saturn) Олександр Громико, засновник і власник найбільшого в країні виробника сокових концентратів T. B. Fruit Тарас Барщовський, співвласник та керуючий директор «Айсберг ЛТД» Дарина Антоненко, директор департаменту корпоративного бізнесу банку «Південний» Олександр Матюшенко, керуючий партнер Credit Engineering (Швейцарія) Андрій Січка, генеральний директор компанії «Топ Лід» Станіслав Шум, переможці рейтингу ТОП-10 найкращих фінансових директорів Юрій Тарасенко (CFО корпорації «Богдан») та Юрій Пінчук (FP&A, Private Equity). На учасників також чекає майстер-клас із трансферного ціноутворення від партнера форуму компанії PWC, поради із управління фінансовими та нефінансовими ризиками, а також багато інших цікавих тем та яскравих спікерів.

Очікується, що форум об’єднає 200 СЕО, CFO, корпоративних казначеєв, директорів із зовнішньоекономічній діяльності та корпоративним фінансам, комерційних директорів, власників бізнесу, аналітиків та експертів галузі.

Організаторами заходу виступають компанія Faservice і банк «Південний» за підтримки  PWC, СOSA, ACCA і Top Lead.

З програмою FinCamp Odessa’2019 та умовами участі можна ознайомитися на сайті www.cfo.ua Для отримання 30% знижки при реєстрації на сайті конференції потрібно вказати промо-код банку «Південний»: PVD.

Фінансування міжнародної торгівлі та валютні операції – одна із найпотужніших компетенцій банку «Південний», який працює на ринку понад 25 років та є одним із лідерів в сегменті корпоративного банкінгу. Обсяг купівлі-продажу валюти клієнтами Банку у 2018 році сягнув 4,3 млрд дол. США (+23% в порівнянні з 2017 роком). За даним показником «Південний» входить у десятку найбільших гравців у банківській системі.