11:23 2019.01.17

У 2018 році у лотереї «М.С.Л.» виграно головних призів на понад 102 000 000 гривень

Повідомлено загальну суму головних призів, які були виграні українцями у лотереях «М.С.Л.» у 2018 році

Якщо хтось сумує за тим, що всі презенти до новорічних свят уже отримані, тоді радимо пам’ятати, що лотереї «М.С.Л.» - це можливість одержувати подарунки долі щодня. Минулого року у цьому переконалися сотні тисяч українських гравців, яким популярні вітчизняні лотерейні бренди подарували надію на здійснення заповітних мрій. Адже «Лото-Забава», «Мегалот», «Спортпрогноз», «ТІП», «ТОП», електронні миттєві лотереї родини «Швидкограй» і паперові миттєві лотереї родини «Стирачки» за останні 12 місяців принесли своїм прихильникам значні грошові призи, зокрема - головні.

Абсолютним лідером з виграшів стала оновлена «Лото-Забава», завдяки якій у 2018 році в Україні з’явилось 33 нових мільйонера та мультимільйонера, а 19 гравців виграли нові іномарки (загальна вартість яких складає 7,6 млн грн). У «Великій грі» джекпотів і головних призів (у категоріях «3 лінії з однією підковкою» і «3 лінії з двома підковками») було зірвано на загальну суму 46,4 млн грн.

У конкурсі «Парочка» шукачам солодких пірамідок пощастило на 4,5 млн грн головних виграшів.

Розіграний минулого року призовий фонд усіх акцій «Лото-Забава» склав 4,65 млн гривень.

Новий постійний конкурс «Багаті та Відомі», який стартував в ефірі «Лото-Забава» у квітні 2018 року, був щедрий до гравців у студії на 7,15 млн грн.

А на честь ювілейного, 1000-го тиражу лотереї «Лото-Забава», в акції «1000 тижнів разом» було розіграно квартиру, грошовий еквівалент якої склав 500 000 гривень.

Яскравим 2018 рік став і для шанувальників числової лотереї «Мегалот»: було зірвано чотири Мегапризи на загальну суму 4 млн грн і один Мега джекпот - найбільший лотерейний джекпот за всю історію України - розміром у 17 750 000 гривень!

Спортивна лотерея ТОТО «Спортпрогноз» подарувала знавцям футболу 16 джекпотів на суму понад 5,46 млн гривень.

У щоденні лотереї «ТІП» і «ТОП» було виграно головних призів на 1,7 млн гривень.

Електронні миттєві лотереї (ЕМЛ) родини «Швидкограй» і новинка цього року, паперові миттєві лотереї родини «Стирачки», збагатили українців на майже 2,5 млн гривень.

Загальна сума вищевказаних головних призів складає понад 102 200 000 гривень. Таким чином, у 2018 році українці щодня вигравали у лотереї «М.С.Л.» головних призів на понад 280 000 грн!* Переможці лотерей «М.С.Л.» знають, що Фортуна може подарувати свою прихильність будь-якої миті, тому варто скористатися шансом і придбати хоча б один лотерейний білет.

*Усі суми вказані до сплати податків

Довідка:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».

З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).

У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.

28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).

Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.

З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію Універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.

9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що  найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».

7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

У березні 2018 року державна спортивна лотерея ТОТО «Спортліга», що входить до портфелю «М.С.Л.», стала титульним спонсором дитячої футбольної команди (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ).

У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» став партнером Центру «Розвиток КСВ» у проведенні всеукраїнського репрезентативного дослідження щодо поширеності практик корпоративної соціальної відповідальності.

Державна лотерея «Мегалот» від оператора державних лотерей «М.С.Л.» стала генеральним партнером і спонсором Першого міжнародного форуму Східної та Центральної Європи Via Carpatia, що відбувся 23-30 червня 2018 року в селі Криворівня (Івано-Франківська область) і став знаковою культурною та суспільною подією країни.

На початку вересня 2018 року компанія «М.С.Л.», яка має понад 5 000 пунктів розповсюдження лотерей в усіх підконтрольних регіонах нашої країни, приєдналася до Асоціації рітейлерів України (RAU).

У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» переміг у Національному конкурсі кейсів з корпоративної соціальної відповідальності у номінації «Кращий корпоративний внесок у Ціль сталого розвитку №3: забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю населення всіх вікових категорій».

Контактна інформація:

Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А