12:02 2018.12.26

«Лото-Забава»: На Донеччині виграно 1 000 000 гривень

У 1011-му тиражі «Лото-Забава» виграли 300 000, двічі по 500 000 і 1 000 000 гривень

Під час розіграшу 1011-го тиражу лотереї «Лото-Забава», що відбувся 23 грудня 2018 року, було виграно 1 000 000 гривень. Завдяки тому, що на початку ефіру з великого лототрону випала кулька з парним числом 32, гравець, який закреслив три лінії в одному ігровому полі з двома пільговими підковками, став 311-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів «Лото-Забава» та 32-им у цьому році. Переможний білет №0176515 придбали у м.Добропілля на точці продажу лотерейних білетів у магазині за адресою: вул. Шевченко, 9-Б.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого мільйонера стати почесним учасником елітарного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», завітати до Києва та взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Усіма перевагами членства у «КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» уже скористалися Оксана Сорокіна та її свекруха Надія Андріївна. Гості провели незабутні вихідні у столиці протягом 8-9 грудня. Новоспечену учасницю «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» разом зі свекрухою очікувала пізнавальна індивідуальна екскурсія Києвом усіма найгарнішими та найцікавішими місцями: починаючи від історичного центру міста та закінчуючи сучасними кварталами та торгово-розважальними центрами. Упродовж вихідних на гостей з Харківщини очікували професійна фотосесія, частування у статусних ресторанах, проживання у готелі у самому центрі Києва, а родзинкою програми став візит до «Зимової країни» на ВДНГ.

Під час розіграшу 1011-го тиражу «Лото-Забава» до студії завітав переможець дебютного розіграшу новорічної акції «Даруй білети - здійснюй мрії!». Перші акційні 500 000 гривень дісталися львовянину Олегу Яременко, який переміг в акції 16 грудня 2018 року. Олег Володимирович зізнався, хоча й грає в «Лото-Забава» з 2000 року, але цього разу білети купив за порадою дружини. Саме вона нагадала чоловікові про новорічну акцію та запропонувала випробувати в ній удачу. Головна мрія родини Яременків – покупка власної квартири, саме її пан Олег і сподівається здійснити за допомогою виграних півмільйона гривень. Наразі відома інформація про наступного переможця акції «Даруй білети - здійснюй мрії!». Виграшною додатковою комбінацією стала комбінація – 82798893. Переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для урочистого вручення призового сертифікату.

23 грудня 2018 року у конкурсі «Парочка» було виграно головний приз – 300 000 гривень. Героєм конкурсу став гравець, який придбав свій білет №0034881 у Дніпрі на точці продажу лотерейних білетів за адресою: проспект О.Поля, 104-А.

Постійний конкурс «Багаті та Відомі» теж порадував шанувальників «Лото-Забава» виграшем найбільшого призу. Гравцем, якому вдалося збільшити свій початковий виграш у 10 разів та зірвати 500 000 гривень, став пенсіонер з Маріуполя - Веніамін Воронець. Він сидів у зеленому ряді на 16 місці. Веніамін Борисович хоч і є одним з ветеранів лотерейної гри, у студії улюбленої лотереї опинився уперше і дуже хвилювався з цього приводу. На щастя, хвилювання не завадили гідно позмагатись у «Супергрі» за найбільший виграш.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1011-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.

Довідка:

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».

З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).

У червні 2013 року лотерейний оператор «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації. Наприкінці травня 2016 року компанія вдруге отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL.

28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA).

Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.

З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію універсальний учбово-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.

9 жовтня 2016 року Національний реєстр рекордів України (НРР) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що  найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».

7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

У березні 2018 року державна спортивна лотерея ТОТО «Спортліга», що входить до портфелю «М.С.Л.», стала титульним спонсором дитячої футбольної команди (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ).

У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» став партнером Центру «Розвиток КСВ» у проведенні всеукраїнського репрезентативного дослідження щодо поширеності практик корпоративної соціальної відповідальності.

Державна лотерея «Мегалот» від оператора державних лотерей «М.С.Л.» стала генеральним партнером і спонсором Першого міжнародного форуму Східної та Центральної Європи Via Carpatia, що відбувся 23-30 червня 2018 року в селі Криворівня (Івано-Франківська область) і став знаковою культурною та суспільною подією країни.

На початку вересня 2018 року компанія «М.С.Л.», яка має понад 5 000 пунктів розповсюдження лотерей в усіх підконтрольних регіонах нашої країни, приєдналася до Асоціації рітейлерів України (RAU).

У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» переміг у Національному конкурсі кейсів з корпоративної соціальної відповідальності у номінації «Кращий корпоративний внесок у Ціль сталого розвитку №3: забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю населення всіх вікових категорій».

Контактна інформація:

Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А