17:15 2018.02.26

Анонс «БАЛАНС-АГРО» № 9

Анонс випуску № 9 видання «БАЛАНС-АГРО»

Шановні читачі!

У черговому випуску «БАЛАНС-АГРО» знову повертається до теми товарно-транспортних накладних (далі – ТТН), яка є тим документом, який підтверджує факт переміщення товарно-матеріальних цінностей для всіх учасників цього процесу. А тому роль такого документа не варто недооцінювати. Однак, незважаючи на досить тривалу практику застосування цього документа, у суб’єктів господарювання і досі виникають запитання. Зокрема, із консультації Вікторії МЕРВЕНЕЦЬКОЇ ви дізнаєтесь про основні вимоги та правила застосування ТТН сільгосппідприємствами, які здійснюють автоперевезення власними силами або на договірних умовах, форми та порядок застосування спеціалізованих ТТН, відповідальність за складання ТТН із порушенням.

Крім того, ви дізнаєтеся про:

·                     випадки складання підсумкових ПН;

·                     порядок реєстрації платником акцизного податку виробників сидру;

·                     потребу у складанні акта взаємозаліку;

·                     виплати та їх строки в разі звільнення працівника та порядок їх розрахунку.

Також у цьому випуску ми розповімо про можливі варіанти дій податкових агентів та їх наслідки у випадку отримання від органів ДФС повідомлення про наявність порушень застосування податкової соціальної пільги, позбавлення платника податку або відновлення його права на податкову соціальну пільгу. Рекомендації читачам надасть шеф-редактор «БАЛАНС-АГРО» Сергій НАУМОВ.

Сергій Наумов

verified_user ТОВ "Баланс Клуб", Дніпро