15:08 2018.10.09

Hyundai Motor утримує лідерські позиції в рейтингу Interbrand четвертий рік поспіль

Впродовж останніх чотирьох років Hyundai Motor незмінно входить до числа лідерів рейтингу 40 світових брендів, який складає Interbrand, провідне консалтингове агентство в галузі брендингу. У 2018 році компанія зайняла 36-е місце в рейтингу найбільш цінних світових брендів, незважаючи на складні економічні умови на багатьох світових ринках. Ринкова вартість бренду Hyundai зросла до 13,535 млрд. доларів - це на 3% більше, ніж у попередньому році.

«Hyundai Motor - інноваційний і креативний бренд, ми зосереджені на безперервній розробці і впровадженні нових функцій безпеки, комунікацій та допомоги водієві, які покупці очікують побачити в наших автомобілях. Нам приємно спостерігати за тим, як цінність бренду Hyundai зростає рік за роком. Останні розробки в автомобільній промисловості, такі як електрифікація легкових і вантажних транспортних засобів, автономне водіння і розвиток сегменту «розумних» автомобілів, надають великих можливостей Hyundai закріпитися на лідерських позиціях у майбутньому глобальної мобільності», - заявив Вон Хонг Чо, директор по маркетингу компанії Hyundai Motor.

У світовому автомобільному рейтингу Interbrand 2018 року Hyundai Motor продовжує утримувати 6 місце, багато в чому завдячуючи постійному показовому зростанню провідного автомобілебудівного виробника Південної Кореї - за період з 2005 по 2018 роки ринкова вартість бренду збільшилася у чотири рази, з 3,5 млрд. до 13, 5 млрд . доларів.

«Стійке зростання ринкової вартості бренду Hyundai - результат інвестицій компанії в проекти «Майбутньої мобільності». Випуск моделі водневого кросовера NEXO, виведення на ринок суббренду високопродуктивних автомобілів N демонструють високий рівень технологічних можливостей компанії. Hyundai відноситься до брендів, які неухильно дотримуються своєї філософії та швидко реагують на зміни ринку, що сприяє подальшому підвищенню цінності їхнього бізнесу», - сказав Майк Роча, директор по оцінці світових брендів компанії Interbrand.

Компанія ТOВ «Хюндай Мотор Україна» - офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.

Олександр Гильов

ТОВ "Хюндай Мотор Україна", Київ