15:07 2018.07.06

Компанія Cushman & Wakefield подала заявку на реєстрацію первинного розміщення акцій на біржі

Компанія Cushman & Wakefield оголосила про подачу заявки до Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) на реєстрацію по Формі S-1 первинного публічного розміщення звичайних акцій. Кількість акцій та ціновий діапазон пропозиції ще не визначені.

Морган Стенлі, Дж. П. Морган, ТОВ «Голдман Сакс & Ко» та Інвестиційний банк UBS виступлять контролерами емісії та представниками гарантів. Barclays Capital Inc., BofA Merrill Lynch, Citigroup Global Markets Inc., Credit Suisse Securities (США) LLC та William Blair & Company, L.L.C. також будуть контролерами емісії.

Пропозиція буде здійснюватися тільки за допомогою проспекту емісії. Проспект емісії – це офіційний юридичний документ, який вимагається до подання до Комісії з цінних паперів та бірж та містить інформацію про інвестиційну пропозицію щодо продажу громадськості. Проспект зазвичай містить всю інформацію для прийняття проінформованого обґрунтованого інвестиційного рішення. По мірі доступності, копії попереднього проспекту, що відноситься до пропозиції, можуть бути отримані від Morgan Stanley & Co. LLC.

Перед закриттям пропозиції Cushman & Wakefield реструктуризує DTZ Jersey Holdings Limited, товариство з обмеженою відповідальністю, яке знаходиться в Джерсі та від імені якого подано реєстраційну заяву, в акціонерне товариство, зареєстроване в Англії та Уельсі під назвою Cushman & Wakefield plc.

Заява на реєстрацію цінних паперів була подана до SEC, але вона ще не набрала чинності. Цінні папери компанії не можуть бути продані, а пропозиції щодо купівлі не можуть бути прийняті до моменту набуття чинності реєстраційного посвідчення. Дана новина не являє собою пропозицію щодо продажу або заклик робити оферти щодо покупки. Також продаж даних цінних паперів не може бути здійснено у будь-якій державі чи юрисдикції, де така пропозиція, продаж або оферта є незаконними до набуття чинності реєстрації відповідно до закону про цінні папери в будь-якій такій державі або юрисдикції.