pixel mautic

Deadline - сервіс №1 для журналістів в Україні. Дізнайтесь як ми допомагаємо журналістам і як це працює для експертів чи піарників.

Deadline Блог - сервіс №1 для журналістів України
У Києві проходитимуть публічні моніторинги #СправиМайдану
Главная > Блог > Iнфопривід > У Києві проходитимуть публічні моніторинги #СправиМайдану

У Києві проходитимуть публічні моніторинги #СправиМайдану

Протягом цього часу волонтери відвідуватимуть суди в різний час та різні дні для контролю судового засідання у справах злочинів скоєних під час Майдану. У дописі вказують активісти публічного моніторингу Ozon/Озон та Center for Civil Liberties / Центр Громадянських Свобод.

Потреба у публічних спостереженнях виникла через недостатню поінформованість суспільства, оскільки журналісти, правозахисники та громадські активісти не завжди мають змогу відвідувати усі судові засідання, додають організатори.

Також, організатори вказали, що зараз проходить реєстрація другої групи волонтерів, які хочуть долучитись до громадського спостереження. Спільно з громадськими активістами вони контролюватимуть засідання на дотримання права на справедливий суд. Перед початком громадського спостереження волонтери пройдуть спеціальний курс підготовки, який орієнтовно розпочнеться 21 вересня.  

Iнфопривід
09.09.2019 13:39
Автор:

Безкоштовнi Уроки PR Поштою

Рекомендації та цікаві кейси на тему піару та медiа для бізнесу і окремих фахiвцiв