pixel mautic

Deadline - сервіс №1 для журналістів в Україні. Дізнайтесь як ми допомагаємо журналістам і як це працює для експертів чи піарників.

Deadline Блог - сервіс №1 для журналістів України
Національний телеканал повторно транслюватиме фільм про історію українського дубляжу
Главная > Блог > Iнфопривід > Національний телеканал повторно транслюватиме фільм про історію українського дубляжу

Національний телеканал повторно транслюватиме фільм про історію українського дубляжу

Нагадаємо, телеканал UA: Перший сьогодні, о 12:00, презентував власний документальний фільм «Дивись українською!». У фільмі зібрані історичні факти та секрети створення україномовного дубляжу. У прес-релізі телеканалу зазначено, що в документальній стрічці зачеплена тема становлення кіноіндустрії на тлі протидії проросійських сил та скепсису суспільства. Сценаристка фільму Аліна Степанець зауважує, що 90% фільмів українською, які зараз виходять у прокат, — це велике досягнення. Оскільки до 2006 року україномовних фільмів в кінотеатрах та на телебаченні майже не було.

Ми знаємо і впізнаємо їхні голоси в улюблених персонажах «Сімпсонів», «Тачок» та «Піратів Карибського моря», UA: Перший 

Про створення україномовного продукту у фільмі розповідають фахівці сфери – кінодистриб’ютори, власники студій дубляжу, режисери дубляжу, актори та музиканти. Серед них – Олег Михайлюта (Фагот), фронтмен гурту ТНМК.

Кінострічка створена в межах спеціального проєкту телеканалу UA: Перший до Дня мови та писемності, який відзначають сьогодні, 9 листопада.  

Iнфопривід
08.11.2019 18:22
Автор:

Безкоштовнi Уроки PR Поштою

Рекомендації та цікаві кейси на тему піару та медiа для бізнесу і окремих фахiвцiв