10:04 2020.05.04

Компанія ENSOF виділила 855 000 грн. на боротьбу з поширенням COVID-19 (двома мовами)

Компанія-розробник освітніх технологій ENSOF надала фінансову допомогу для придбання засобів захисту, дезінфекції, медикаментів та інших речей з метою протидії поширенню COVID-19 та забезпечення нагальних потреб лікарень та соціальних установ у 16 областях України на загальну суму у розмірі 855 000 грн.

Так, допомогу отримали обласні та районні лікарні, лабораторні центри, дитячі та  психоневрологічні будинки-інтернати, геріатричні пансіонати, територіальні центри соціального обслуговування, а також благодійні фонди у таких областях: Донецька, Чернівецька, Кіровоградська, Херсонська, Черкаська, Полтавська, Тернопільська, Рівненська, Івано-Франківська, Львівська, Волинська, Сумська, Житомирська, Миколаївська, Одеська та Закарпатська.

Детальніше про кожну область:

Чернівецька обл. 100 000 грн. на забезпечення установ засобами дезінфекції, індивідуального захисту та медикаментами: Сокирянській районній лікарні, Чернівецькому геріатричному пансіонату, Магальському дитячому будинку-інтернату, Н.Станівецькому психоневрологічному будинку-інтернату, Петричанському психоневрологічному будинку-інтернату та Хотинському психоневрологічному будинку-інтернату, а також Чернівецькому обласному лабораторному центру на купівлю термостату.

Донецька обл. – 50 000 грн. на закупівлю медикаментів для Інфекційної лікарні м. Костянтинівка.

Кіровоградська обл. – 55 000 грн. на закупівлю засобів дезінфекції для Кіровоградської обласної лікарні. Цей медзаклад визначений госпітальною базою для лікування хворих на COVID-19.

Херсонська обл. – 50 000 грн. для придбання засобів захисту та медикаментів благодійній організації «Фонд громади міста Херсон "Захист"» та для придбання продуктів харчування, ліків, дезінфікуючих та миючих засобів Херсонському обласному Будинку дитини.

Черкаська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів захисту та медикаментів для Черкаської обласної та районної лікарень, Кам’янської лікарні, а також Черкаського міського полового будинку «Центр матері та дитини».

Полтавська обл.– 50 000 грн. на придбання засобів захисту та медикаментів для Горбанівського геріатричного пансіонату.

Тернопільська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів для дезінфекції та захисту, медикаментів соціальним закладам: Бережанському психоневрологічному будинку-інтернату, Козівському, Заліщицькому та Монастириському територіальним центрам соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а також Петриківському обласному геріатричному пансіонату.

Рівненська обл.– 50 000 грн. на придбання засобів для дезінфекції та захисту, медикаментів для проекту «Зніми корону» від благодійної організації «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

Івано-Франківська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів дезінфекції та захисту для Верховинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) і Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рогатинського району.

Львівська обл. – 30 000 грн. на придбання засобів дезінфекції та захисту для 8 психоневрологічних інтернатів: Созанський, Ходорівський, Монастироцький, Поповицький, Лешківський, Грушківський, Підкамінський та Судововишнянський, а також для 2 дитячих будинків-інтернатів: Буківський та Роздільський.

Та 20 000 грн. на друк книг зі шрифтом Брайля для Львівського обласного осередку всеукраїнської громадської організації «Українська спілка інвалідів – УСІ».

Волинська обл. – 50 000 грн. на придбання медичних та дезінфекційних засобів для Благодійного фонду «Волинь-2014».

Сумська обл. – 50 000 грн. на придбання захисних щитків для БО «Благодійний фонд ветерани АТО».

Житомирська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів захисту та медикаментів для Обласної бази спец, мед. постачання.

Закарпатська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів дезінфекції та захисту для лікарень області.

Миколаївська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів дезінфекції та захисту для Баштанського, Новосвітлівського, Первомайського, Виноградівського, Лупаревського, Баратівського і Горожанського психоневрологічних інтернатів, Миколаївського та Вознесенського геріатричних пансіонатів, а також Степівського дитячого будинку-інтернату.

Одеська обл. – 50 000 грн. на придбання засобів дезінфекції, захисту та медичних інструментів для Одеської обласної психіатричної лікарні № 2.

«Ситуація, з якою сьогодні доводиться зіштовхуватись працівникам обласних і районних лікарень, а також центрів надання соціальних послуг, – є викликом не тільки для держави, а й для соціально-відповідального бізнесу. Тому наша компанія у тісній співпраці з очільниками області та профільними департаментами, намагається всіляко підтримувати установи, що на даний момент протидіють загрозі з метою підтримки мало захищених верств населення та забезпечення життєдіяльності усієї країни»,зазначив Максим Даценко, генеральний директор компанії ENSOF.

Інформація про компанію ENSOF

ТОВ «ENSOF» – один із найбільших українських розробників і виробників продуктів для STEАM та інклюзивної освіти, представлений торговельною маркою Interschool™.

Компанія має найбільший у Східній Європі департамент досліджень і розробки освітніх рішень для шкіл та інклюзивних центрів.

За 10 років своєї діяльності компанія забезпечила сучасним освітнім обладнанням понад 3000 шкільних кабінетів в Україні та світі (Грузія, Вірменія та Білорусь), навчила понад 6000 учителів використовувати освітні та інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) у навчальному процесі, створила методичні посібники з використання цифрових лабораторій.

Компания ENSOF выделила 855 000 грн. на борьбу с распространением COVID-19

Компания-разработчик образовательных технологий ENSOF предоставила финансовую помощь для приобретения средств защиты, дезинфекции, медикаментов и других вещей с целью противодействия распространения COVID-19 и обеспечения насущных потребностей больниц и социальных учреждений в 16 областях Украины на общую сумму в размере 855 000 грн.

Так, помощь получили областные и районные больницы, лабораторные центры, детские и психоневрологические дома-интернаты, гериатрические пансионаты, территориальные центры социального обслуживания, а также благотворительные фонды в областях: Донецкая, Черновицкая, Кировоградская, Херсонская, Черкасская, Полтавская, Тернопольская, Ровенская, Ивано-Франковская, Львовская, Волынская, Сумская, Житомирская, Николаевская, Одесская и Закарпатская.

Подробнее о каждом регионе:

Черновицкая обл. – 100 000 грн. на обеспечение учреждений средствами дезинфекции, индивидуальной защиты и медикаментами: Сокирянской районной больнице, Черновицкому гериатрическому пансионату, Магальскому детскому дому-интернату, Н.Станивецкому, Петричанскому и Хотинскому психоневрологическим домам-интернатам, а также Черновицкому областному лабораторному центру на покупку термостата.

Донецкая обл. – 50 000 грн. на закупку медикаментов для инфекционной больницы г. Константиновка.

Кировоградская обл. – 55 000 грн. на закупку средств дезинфекции для Кировоградской областной больницы. Это медучреждение определенно госпитальной базой для лечения больных COVID-19.

Херсонская обл. – 50 000 грн. для приобретения средств защиты и медикаментов благотворительной организации «Фонд общины города Херсон "Защита"» и для приобретения продуктов питания, лекарств, дезинфицирующих и моющих средств Херсонскому областному Дому ребенка.

Черкасская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств защиты и медикаментов для Черкасской областной и районной больниц, Каменской больницы, а также Черкасского городского роддома «Центр матери и ребенка».

Полтавская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств защиты и медикаментов для Горбаневского гериатрического пансионата.

Тернопольская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств для дезинфекции и защиты, медикаментов социальным учреждениям: Бережанскому психоневрологическому дому-интернату, Козивскому, Залищицкому и Монастырскому территориальным центрам социального обслуживания (предоставление социальных услуг), а также Петриковскому областному гериатрическому пансионату.

Ровенская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств для дезинфекции и защиты, медикаментов для проекта «Сними корону» от благотворительной организации «Сеть 100 процентов жизни Ровно».

Ивано-Франковская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств дезинфекции и защиты для Верховинского территориального центра социального обслуживания (предоставление социальных услуг) и Территориального центра социального обслуживания (предоставление социальных услуг) Рогатинского района.

Львовская обл. – 30 000 грн. на приобретение средств дезинфекции и защиты для 8 психоневрологических интернатов: Созанский, Ходоровский, Монастироцкий, Поповицкий, Лешковский, Грушковский, Подкаменский и Судововишнянский, а также для 2 детских домов-интернатов: Буковский и Роздольский.

И 20 000 грн. на печать книг со шрифтом Брайля для Львовского областного центра всеукраинской общественной организации «Украинский союз инвалидов – УСИ».

Волынская обл. – 50 000 грн. на приобретение медицинских и дезинфицирующих средств для Благотворительного фонда «Волынь-2014».

Сумская обл. – 50 000 грн. на приобретение защитных щитков для БО «Благотворительный фонд ветераны АТО».

Житомирская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств защиты и медикаментов для Областной базы спец,мед.снабжения.

Закарпатская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств дезинфекции и защиты больниц области.

Николаевская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств дезинфекции и защиты для Баштанского, Новосветловского, Первомайского, Виноградовского, Лупаревского, Баратовского и Горожанского психоневрологических интернатов, Николаевского и Вознесенского гериатрических пансионатов, а также Степовского детского дома-интерната.

Одесская обл. – 50 000 грн. на приобретение средств дезинфекции, защиты и медицинских инструментов для Одесской областной психиатрической больницы № 2.

«Ситуация, с которой сегодня приходится сталкиваться работникам областных и районных больниц, а также центров предоставления социальных услуг, это вызов не только для государства, но и для социально-ответственного бизнеса. Поэтому наша компания в тесном сотрудничестве с руководителями области и профильными департаментами, пытается всячески поддерживать учреждения, которые на данный момент противодействуют угрозе с целью поддержки мало защищенных слоев населения и обеспечения жизнедеятельности всей страны»,отметил Максим Даценко, генеральный директор компании ENSOF.

Информация о компании ENSOF

ООО «ENSOF» – один из крупнейших украинских разработчиков и производителей продуктов для STEАM и инклюзивного образования, представленный торговой маркой Interschool™.

Компания имеет самый большой в Восточной Европе департамент исследований и разработки образовательных решений для школ и инклюзивных центров.

За 10 лет своей деятельности компания обеспечила современным образовательным оборудованием более 3000 школьных кабинетов в Украине и мире (Грузия, Армения и Беларусь), научила более 6000 учителей использовать образовательные и информационно-коммуникационные технологии (ИКТ) в учебном процессе, создала методические пособия по использованию цифровых лабораторий.